Facette Shades

Ambifloor Veenendaal

Facette Shades

Luxaflex® is de producent van deze decoratieve en doeltreffende vorm van binnen zonwering Facette® Shades. Shades zijn letterlijk vertaald lichtschakeringen. Facette® Shades doen je interieur optimaal uitkomen door prettig, kalm en zacht licht.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over facette shades

Wat zijn Facette Shades precies?

De Facette Shades bestaan uit doorschijnende en ondoorzichtige horizontale delen stof. Hierbij zijn de twee lagen stof geweven als één stof. De mate van lichtinval is te regelen door ze met hulp van een lange ketting langs elkaar heen te schuiven. Van helemaal open tot helemaal dicht en alle fasen daartussen. Weten in welke kleuren ze verkrijgbaar zijn? Maak eens een afspraak en kom langs in onze showroom.

Zijn Facette Shades geschikt voor zonwering?

Ja. Er zijn verschillende opties tegen zonwering met het design van Facette Shades. Bekijk in onze showroom met gemak de mogelijkheden. Je kunt ze daar goed vergelijken met ons uitgebreide aanbod in andere vormen van binnen zonwering, zoals plissé shades, dubbel plissé shades of silhouette jaloezieën.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Licht reguleren met Facette® Shades

Licht reguleren met Facette® Shades

Facette® Shades bestaan uit doorschijnende en ondoorzichtige horizontale delen stof. De mate van lichtinval is te regelen door ze met hulp van een lange ketting langs elkaar heen te schuiven. Eenvoudig te bedienen. Van helemaal open tot helemaal dicht, en alle fasen daartussen.

Bezoek onze showroom

Trevia CS

Trevia CS

Shades zijn gemaakt van Trevia CS, een lichte stof van hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes en 16 kleuren. Facette® Shades zijn trendy en actueel. Maar het unieke, gepatenteerde ontwerp geeft ze een tijdloos design, voor langdurig en duurzaam woongenot. Op zoek naar binnen zonwering? Bekijk bij Ambifloor in Veenendaal op je gemak de mogelijkheden van Facette® Shades. Je kunt ze daar goed vergelijken met ons uitgebreide aanbod in andere vormen van binnen zonwering, zoals duette®, plissés® of silhouette® jaloezieën.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Licht reguleren met Facette® Shades

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Toppoint
  • Luxaflex
  • Zonnelux
  • Keje
  • Interstil
  • Velux

Bezoek onze showroom

Kom gerust een kijkje nemen bij Ambifloor

Kom eens een kijkje nemen in Veenendaal

Ben je benieuwd wat wij voor je interieur kunnen betekenen? Bij ons slaag je gegarandeerd voor het karpet of vloerkleed van je dromen. Wanneer mogen we je onze collectie karpetten in Veenendaal laten zien? Kom langs bij ons en drink een kop koffie met ons team. Je kunt ook onze adviseurs bellen op 0318 – 55 14 70.

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan