Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Vloeren in Ede

×

Nieuwe vloer bestellen in Ede en omgeving?

Bij Ambifloor kunt u terecht voor een groot assortiment aan vloeren in Ede en omgeving. Er zijn veel verschillende soorten vloeren die allemaal hun eigen manier van onderhoud nodig hebben. Zo vindt u in het assortiment van Ambifloor o.a. houten vloeren, laminaat vloeren of pvc vloeren.

Bij Ambifloor in Ede vindt u allerlei soorten vloeren in verschillende prijsklassen. U vindt hier de vloer die precies binnen uw budget past. Afhankelijk van uw budget kiest u voor een betaalbaar, maar kwalitatief laminaat of een luxere en onderhoudsvriendelijke parketvloer van hoge kwaliteit.

Ook is er de keuze voor een stijlvolle afwerking van de vloer. Van een mooi afdeklatje tot een stijlvolle plint.

Vloeren van duurzaam materiaal

De vloeren van Ambifloor zijn van een duurzaam materiaal, en zijn ook gemakkelijk om te onderhouden. Dit betekent dat de vloer tientallen jaren mee kan gaan. Het heeft af en toe een beetje onderhoud nodig. Met de juiste zorg kunt u jaren genieten van de allermooiste vloeren.

Mocht u een vloer hebben uitgekozen, dan zullen de installateurs van Ambifloor deze zelf bij u leggen. Dan weten wij dat het resultaat echt voldoet aan onze, maar vooral ook aan uw eisen. Er wordt gebruik gemaakt van kwalititatief gereedschap. Naast dat zij niet alleen heel precies werken, gebeurt dit ook heel netjes en schoon.

Soorten vloeren

PVC-vloeren hebben een kwalitatieve uitstraling en zijn ook nog makkelijk om in gebruik te nemen. In Ede zijn er verschillende soorten motieven, kleuren en structuren. De PVC-vloeren in Ede zijn leverbaar in onder andere banen, stroken of tegels. Ook zijn er visgraat PVC-vloeren. De PVC-vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud te nemen en zijn zeer slijtvast. Ook zijn ze zeker geschikt voor vloerverwarming. Vooral lekker tijdens de koude winters.

Houten vloeren

De PVC-vloeren zijn niet te onderscheiden van de houten vloeren. Mocht u toch de keuze maken voor een houten vloer? Dan bent u ook zeker bij Ambifloor Ede aan het juiste adres. Veel mensen hebben een verkeerde gedachte bij houten vloeren. Zij denken dat er veel onderhoud bij komt kijken. Dit is bij Ambifloor zeker niet het geval. Wij hebben een toplaag voor houten vloeren die ervoor zorgt dat er tien jaar geen onderhoud voor nodig is.

Vloerverwarming

Naast het plaatsen van de vloeren kan Ambifloor ook zorgen voor bijbehorende vloerverwarming. Er wordt zo gezorgd voor een aangename temperatuur en het hoogste comfort. Warmte vanuit de vloerverwaming bouwt op vanaf de vloer en stijgt helemaal tot aan het plafond. Daarnaast bespaart het ook een hoop op uw energiekosten.

Ambifloor onderhoudt de vloeren in Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving. Dat gebeurt met eigen mensen, want zo garanderen wij kwaliteit.

U zoekt een nieuwe vloer in Ede?

Benieuwd naar het aanbod van vloeren bij Ambifloor? Kom vrijblijvend langs in de showroom en ontdek wat wij voor u kunnen realiseren op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Ambifloor brengt graag een passend en op maat gemaakt advies uit.