Raamdecoratie Veenendaal

Ambifloor Veenendaal

Raamdecoratie

Weet je dat bijna niets de sfeer in een ruimte zo kan verhogen als raamdecoratie. In Veenendaal bieden wij een groot assortiment raamdecoratie. Raamdecoratie heeft onder andere invloed op de sfeer omdat het de lichtinval reguleert. De keuze voor kleur en stof bepaalt in hoge mate de uitstraling van de ruimte, en geeft iets prijs over je eigen identiteit.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over raamdecoratie


Welke type raamdecoraties leveren jullie?


Wat is de trend van 2023 voor raamdecoratie?

Lichtdoorlatende gordijnen als Inbetweens en vitrages. Dat is de trend van 2023, maar dan wel in natuurlijke kleuren. Dunne gordijnen met stijlvolle jaloezieën komen al een tijdje terug in de raamdecoratietrends. De gordijnen blijven tijdloos en geven een ruimte een frisse look. Wil je liever beiden in één? Dan zijn vouwgordijnen een ideale oplossing voor jou.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Raamdecoratie

Onze producten

Ambifloor Gordijnen

Gordijnen

Onze gordijnen in Veenendaal zorgen voor sfeer, privacy, licht, akoestiek, isolatie. Hierdoor bepalen gordijnen meer dan je denkt.

Vouwgordijnen bij Ambifloor

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen handmatig, maar desgewenst ook vanuit je luie stoel of bed worden geopend of gesloten. Daarvoor krijg je een afstandsbediening.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Ambifloor heeft rolgordijnen voor ieders smaak, voor elke ruimte en voor je budget. Geheel samen te stellen op basis van je persoonlijke wensen en voorkeuren.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in prachtige harde en zachte stoffen. Net als bij andere vormen van raamdecoratie heb je hierin ook volop keuze.

Ambifloor Dubbelplisse shades

Dubbelplissé shades

Op zoek naar raamdecoratie die de warmte in de zomer buiten houdt, en in de winter binnen? Dan zijn dubbelplissé shades de oplossing.

Plissé Shades

Plissé Shades

Plisségordijnen zijn geknipt voor ramen die afwijken in vorm of afmeting. Maar ze staan beslist ook prachtig voor je andere ramen!

Shutters bij Ambifloor

Shutters

Shutters fungeren niet alleen als sfeermakers aan binnen- en buitenzijde van je huis. Ze controleren ook heel effectief de lichtinval.

Silhouette van Ambifloor

Silhouette

Een beeldschone vorm van raamdecoratie waarmee je eindeloos mogelijkheden hebt om subtiel te variëren in stemming en sfeer.

Lamellen

Lamellen

Ambifloor in Veenendaal levert verticale lamellen in diverse uitvoeringen, onder andere in de vorm van een speciale pvc-collectie.

Wat is de beste zonwering

Horizontale jaloezieën

De charme van horizontale jaloezieën raamdecoratie is de brede toepasbaarheid. Kies je eigen stijl en design. Wat past bij je?

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Jaloezieën passen bij werkelijk elk interieur. Hout heeft een natuurlijke uitstraling van weldadige rust en kalmte. Het brengt een gevoel van warme behaaglijkheid.

Facette Shades

Facette Shades

Shades zijn letterlijk vertaald lichtschakeringen. Facette® Shades doen je interieur optimaal uitkomen door prettig, kalm en zacht licht.

Ambifloor Horren

Horren

Met een hor houd je hinderlijke insecten buiten en kan de frisse lucht lekker binnenstromen. In die zin dragen horren bij aan een gezond leefklimaat.

Showroom Ambifloor Veenendaal

Showroom

Wil je langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen? Onze adviseurs staan voor jou klaar. Je bent van harte welkom!

Advies nodig

Advies nodig?

Ben je benieuwd wat wij voor je interieur kunnen betekenen? Kom langs bij ons en drink een kop koffie met ons team.

Ambifloor: onze producten

Ambifloor: onze producten

Naast onze showroom beschikken wij in onze winkel over veel diverse producten voor de woninginrichting van uw woning of huis. Van parketvloeren tot trapbekleding, van raamdecoratie tot en met vloerverwarming: wij hebben een groot assortiment prachtige producten voor je interieur. Gezien de grootte van ons assortiment hebben wij voor elke woning een passende oplossing die zowel aansluit op je woning als op je wensen. Onze producten zijn eigentijds, aansprekend en van topmerken, zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Wist je dat je ook voor onderhoud en renovatie bij Ambifloor terecht kunt? Bijvoorbeeld als je al een parketvloer hebt liggen met een lelijke kras of een plank die loslaat: wij verhelpen dit voor je. Wil je je parketvloer in een andere kleur? Ambifloor restaureert de vloer voor je. Ga je verhuizen en zijn je net aangeschafte gordijnen te lang voor het raam in de nieuwe woning? Wij vermaken je gordijnen in ons naaiatelier.

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan