Raamdecoratie Veenendaal

PUUR! Woninginrichting Veenendaal

Raamdecoratie

Goede raamdecoratie is bepalend voor de sfeer en uitstraling in huis. Het bepaalt immers de lichtinval, kan isolerend werken en zorgt voor privacy. Welk type raamdecoratie past bij jou? Van jaloezieën en lamellen tot aan (rol)gordijnen of plissé gordijnen: vrijwel alles is mogelijk. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze, passend bij jouw (woon)wensen.

Offerte Maak een afspraak
×

Diverse soorten raamdecoratie

Een greep uit ons assortiment raamdecoratie:

Binnen dit assortiment onderscheiden we diverse stoffen, merken en extra mogelijkheden zoals elektrische besturing of automatische besturing (smart home).

Tips voor het kiezen van de juiste raamdecoratie

Wat de beste keuze voor jou is, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan: de sfeer de je neer wilt zetten, hoe de ruimte gebruikt gaat worden, wat het doel is van de raamdecoratie en of je diverse soorten gaat combineren. Er is enorm veel keuze in ons assortiment, dus we zullen zoeken naar keuzes en wensen om het assortiment voor jou te kunnen uitfilteren. Onze verkoopadviseurs helpen je hier graag bij!

Showroombezoek plannen

Bepaal het doel

We zijn vaak geneigd om als eerste te kijken naar wat we mooi vinden en dat is helemaal niet gek. Toch is het relevanter om het doel als eerste uitgangspunt te nemen. Waar moet de raamdecoratie voor dienen? Denk aan factoren als:

  • Isolerend
  • Zonwerend
  • Het wegnemen van al het (dag)licht (black-out)

Met deze praktische keuze heb je al een eerste filtering in ons assortiment.

Laat de ruimte bepalen

Een tweede belangrijke keuze is waar de raamdecoratie geplaatst moet gaan worden. Een slaapkamer zal het geheel donkerder moeten maken, een badkamer zal raamdecoratie nodig hebben wat goed bestand is tegen vocht, bij een hoog raam zal elektrische bediening handig zijn en een dakraam heeft weer een ander type nodig hebben.

De woonsfeer

Industrieel, strak, kleurrijk, hotel chique, natuurlijk. Jij geeft jouw wensen aan qua stijl, wij zoeken een passend product.

Combineer verschillende soorten

Het fijne van een ruim assortiment aan raamdecoratie? Je kunt verschillende soorten gaan combineren! Denk aan jaloezieën of plissé shades voor overdag om deels licht door te laten, gordijnen voor ’s avonds voor meer privacy. Onze beste tip: vergeet de raamhor niet! Tegen de tijd dat je hem nodig hebt, is de levertijd vanuit de fabriek vaak iets langer. Bestel deze dus al in het voorjaar!

Een prijsschatting voor raamdecoratie

Voor een precieze prijsindicatie kun je het beste een showroombezoek inplannen, omdat het afhankelijk is van bijvoorbeeld de keuze stof, merk en aantal meters. We helpen je graag met het maken van de keuzes. We hebben voor ieder budget wel een geschikte optie!

Toch een gemiddelde prijsindicatie ontvangen? Vul dan ons offerte formulier in en we sturen je z.s.m. een schatting toe.

Prijsindicatie opvragen