PUUR! Woninginrichting Veenendaal

Trapbekleding

PVC trapbekleding met verlichting of juist heerlijk zachte voeten met tapijt? Er is heel wat mogelijk. Wij helpen je graag met keuzes maken!

Offerte Maak een afspraak
×

De trap opknappen met nieuwe trapbekleding?

Bij een traprenovatie wordt er over elke bestaande traptrede een nieuwe traptrede aangebracht. Omdat niet elke trap hetzelfde is, zal elke trap maatwerk zijn. We werken heel precies en dat maakt een traprenovatie een arbeidsintensieve klus. Deze mogelijkheid van traprenovatie is dan ook wat kostbaarder.

Welke soorten traprenovaties zijn er?

  • Overzettreden van PVC
  • Tapijtbekleding
  • Overzettreden van eikenhout
  • Overzettreden van laminaat

Traprenovatie

Met ons speciale stijltrappenprogramma is je trap straks een lust voor het oog. Vakkundig bekleed met laminaat of eiken hout, elk met keuze uit talloze dessins. Ook verkrijgbaar in onbehandeld eiken hout, dat wij graag voor je lakken of in de olie zetten. En natuurlijk is je trap-nieuwe-stijl niet compleet zonder trapleuningen, stootborden en afwerklijsten. Wij maken er wat moois van!

Traprenovatie

Stofferen

We stofferen je trap met tapijt naar keuze. Maar altijd van hoge kwaliteit en speciaal geschikt voor trapbekleding. En natuurlijk gemakkelijk in onderhoud. Allemaal voorwaarden voor een geslaagd resultaat waarnaar je jarenlang met tevredenheid kijkt.

Vakwerk

Een trap stofferen is vakwerk. Een ambacht, dat onze eigen stoffeerders tot in perfectie verstaan. Ze werken netjes en heel precies. Ook belangrijk: ze laten alles keurig achter. Je hebt er geen omkijken naar. In de collectie van topmerken vind je: Brink & Campman, Silvester, Jacaranda, Louis de Poortere, Ambiant, Parade, Bonaparte, Douwes Dekker, Peitsman. Meer weten? We nemen graag alle tijd voor je om samen jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Ruim assortiment woninginrichting

Naast onze showroom beschikken wij in onze winkel over veel diverse producten voor de woninginrichting van uw woning of huis. Van parketvloeren tot trapbekleding, van raamdecoratie tot en met vloerverwarming: wij hebben een groot assortiment prachtige producten voor je interieur. Gezien de grootte van ons assortiment hebben wij voor elke woning een passende oplossing die zowel aansluit op je woning als op je wensen. Onze producten zijn eigentijds, aansprekend en van topmerken, zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Bezoek onze showroom