Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Parket

×

U heeft een ruime keuze uit de parketvloeren bij PUUR! Woninginrichting. Parket is met recht dé klassieker onder de vloeren. Dat wil niet zeggen dat parket alleen in een klassiek interieur past. Dit prachtige, duurzame en natuurlijke product creëert in elke ruimte weldadige rust. In stijl variërend van elegant en chic (bijvoorbeeld gelegd in visgraatmotief), tot stoer, levendig en eigenwijs. Ook bij een landelijk interieur komt een parketvloer goed tot zijn recht.

Kwaliteit parketvloeren Veenendaal

Onze parketvloeren zijn allemaal van de beste kwaliteit. Je hebt keuze uit topmerken. Elke parketvloer is uniek. Daarnaast zijn parketvloeren duurzaam en de keuzemogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Bij de keuze van de juiste parketvloer zijn een aantal vragen belangrijk, namelijk:

  • Welke houtsoort voor jouw parket?
  • Heb je al een voorkeur voor een kleur?
  • Welke uitstraling vind je belangrijk?
  • Heb je een legmotief in gedachten?

Wij helpen je graag met passend advies.

Advies over parket vloeren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoekje aan onze showroom in Veenendaal voor deskundig advies. Je bent welkom zonder afspraak, maar we horen graag dat je er aankomt. Zo ben je er zeker van dat onze adviseurs voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken.

Voor ieder budget een passende oplossing.

Neem contact op