Houten jaloezieën

Jaloezieën Veenendaal

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën passen bij werkelijk elk interieur. Hout heeft een natuurlijke uitstraling van weldadige rust en kalmte. Het brengt een gevoel van warme behaaglijkheid. Hout maakt van je huis een thuis, en van je kantoor een authentieke, persoonlijke werkruimte.

Offerte Maak een afspraak
×

Tot welke breedte gaan houten jaloezieën?

Houten jaloezieën passen bij werkelijk elk interieur. Vandaar ook een ruime keuze aan breedte. Doorgaans gaan de houten jaloezieën tot een breedte van 300cm. In sommige gevallen zelfs tot 350cm. Weten wat de mogelijkheden zijn bij jou? Neem gerust contact met ons op.

Kan het zijn dat de houten jaloezieën kromtrekken?

Het is niet mogelijk dat de houten jaloezieën kromtrekken. Het hout is licht van gewicht en bestand tegen verschillende temperaturen. Dit is een belangrijke factor om de houten jaloezieën perfect te laten passen.

Stijlvol

Stijlvol

Hout geeft cachet aan elke inrichting. Of die nu klassiek of eigentijds is. Je kunt kiezen uit een serie houtsoorten. Elk met zijn eigen nerf, vlam en tint. Ieder met zijn eigen effect. Maar altijd stijlvol.

Uniek

Uniek

De keuze voor de houtsoort bepaalt het individuele en unieke karakter van je ruimte. Zeker in combinatie met decoratieve stoffen ladderbanden of ladderkoorden. We leveren houten jaloezieën in Evolution design en Fusion design.

Houten jaloezieën

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken vindt u:

  • Toppoint
  • Luxaflex
  • Zonnelux
  • Keje
  • Interstil
  • Velux
Functioneel

Functioneel

Met houten jaloezieën reguleer je optimaal zicht, privacy en lichtinval. Net als met andere horizontale jaloezieën.

Bezoek onze showroom