Uw droom tapijt

Ambifloor Veenendaal

Uw droom tapijt

Voor welke ruimte zoek je tapijt? De woonkamer, een slaapkamer of een werkkamer? En wie gaat de kamer gebruiken? Een kind, een volwassene, een oudere? Man, vrouw? Welke wensen heb je: gemakkelijk schoon te maken, hoogpolig (of niet), anti-allergisch of zelfs een eigen kleur of ontwerp?

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over tapijt

Waarom adviseren jullie om voor een duurder tapijt te gaan?

Tapijten in het hoger segment zijn vervaardigd uit polyamide garen. Polyamide garen zijn zeer veerkrachtig, waardoor je minder snel last hebt van een ´loop´ in het tapijt. Bovendien zijn deze tapijten ook door en door geverfd, waardoor verkleuring vrijwel uitgesloten is. Er zijn zelfs tapijten die zo stabiel zijn dat het toegestaan is deze met chloor te reinigen. Bij de aanschaf van uw vloerbedekking is het belangrijk om er op te letten uit welke garen het tapijt is samengesteld.

Wordt tapijt op maat gemaakt?

Wij bestellen de benodigde lengtemaat met overlengte, maar uiteindelijk zal het tapijt in uw woning door onze eigen vakmensen op maat worden gesneden.

Hoe lang duurt het stofferen van mijn woning?

Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van uw woning. Een gemiddelde woning beslaat maximaal een volledige werkdag.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Warme, exclusieve uitstraling

Warme, exclusieve uitstraling

Wat je antwoord ook is en waarvan je ook droomt: Ambifloor uit Veenendaal levert (en legt) het. Onze tapijten sieren in heel Nederland particuliere woningen en geven kantoren, hotels, restaurants, zorginstellingen en (particuliere) woonzorgcomplexen cachet door een warme, exclusieve uitstraling.

Comfort

Tapijt is weer helemaal terug van weggeweest. Niet verwonderlijk, vinden wij bij Ambifloor. Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar warmte en huiselijkheid. Sfeer en comfort staan hoog op het verlanglijstje. Net als een lage energierekening door warmte-isolatie. Tapijt biedt dat allemaal.

Bezoek onze showroom

Tapijt voor iedereen

Tapijt voor iedereen

Allergisch, astmatisch? Ambifloor levert tapijt dat schadelijke fijne stofdeeltjes beter vasthoudt dan een harde vloer. Bang voor hardnekkige vlekken? Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar dat daar tegen bestand is. (En Ambifloor heeft het). Speciale wensen? We verzorgen je eigen originele unieke tapijt, met bijvoorbeeld je logo of in een speciale kleur. Er is dus een geschikt tapijt voor iedereen.

Gerenommeerde merken

Ambifloor levert het allemaal. In onze showroom aan de Nieuweweg in Veenendaal kun je ons uitgebreide assortiment van gerenommeerde merken op je gemak bekijken. Als je dat wilt komen we met stalen bij je thuis: voor het beste persoonlijke advies.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Onze collectie Tapijten van topmerken

Onze collectie topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Interfloor
  • Parade
  • Bonaparte
  • Desso
  • Ambiant
  • Belakos
  • Louis de Poortere

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan