Uw droom tapijt

Sfeer en comfort

Jouw droom tapijt

Voor welke ruimte zoek je tapijt? De woonkamer, een slaapkamer of een werkkamer? En wie gaat de kamer gebruiken? Een kind, een volwassene, een oudere? Man, vrouw? Welke wensen heb je: gemakkelijk schoon te maken, hoogpolig (of niet), anti-allergisch of zelfs een eigen kleur of ontwerp?

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over tapijt

Waarom adviseren jullie om voor een duurder tapijt te gaan?

Tapijten in het hoger segment zijn vervaardigd uit polyamide garen. Polyamide garen zijn zeer veerkrachtig, waardoor je minder snel last hebt van een ´loop´ in het tapijt. Bovendien zijn deze tapijten ook door en door geverfd, waardoor verkleuring vrijwel uitgesloten is. Er zijn zelfs tapijten die zo stabiel zijn dat het toegestaan is deze met chloor te reinigen. Bij de aanschaf van uw vloerbedekking is het belangrijk om er op te letten uit welke garen het tapijt is samengesteld.

Wordt tapijt op maat gemaakt?

Wij bestellen de benodigde lengtemaat met overlengte, maar uiteindelijk zal het tapijt in uw woning door onze eigen vakmensen op maat worden gesneden.

Hoe lang duurt het stofferen van mijn woning?

Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van uw woning. Een gemiddelde woning beslaat maximaal een volledige werkdag.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Warme, exclusieve uitstraling

Warme, exclusieve uitstraling

Tapijt is weer helemaal terug van weggeweest. Niet verwonderlijk. Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar warmte en huiselijkheid. Sfeer en comfort staan hoog op het verlanglijstje. Net als een lage energierekening door warmte-isolatie. Tapijt biedt dat allemaal.

Bezoek onze showroom

Tapijt voor iedereen

Tapijt voor iedereen

Allergisch, astmatisch? We leveren tapijt dat schadelijke fijne stofdeeltjes beter vasthoudt dan een harde vloer. Bang voor hardnekkige vlekken? Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar dat daar tegen bestand is. Speciale wensen? We verzorgen je eigen originele unieke tapijt, met bijvoorbeeld je logo of in een speciale kleur. Er is dus een geschikt tapijt voor iedereen.

Gerenommeerde merken

In onze showroom kun je ons uitgebreide assortiment van gerenommeerde merken op je gemak bekijken. Als je dat wilt komen we met stalen bij je thuis: voor het beste persoonlijke advies.

Bezoek onze showroom