Marmoleum vloeren

Ambifloor Veenendaal

Uitgebreid aanbod marmoleum

Dit product is gemaakt uit 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie en hars, die op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Dat voelt goed.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over marmoleum

Wat zijn de kenmerken van marmoleum?

Marmoleum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals lijnzaadolie en als aanvulling daarop kurk of houtmeel en hars op een rug van jute. Het is vrij van allergenen en voorkomt de groei van bacteriën. Als marmoleum goed is gelegd is het ook bestand tegen water. Daarom is het een uitstekende optie voor het onderwijs, gezondheidszorg en openbare gebouwen.

Is er een verschil tussen Marmoleum en linoleum?

Nee, als er gepraat wordt over marmoleum, dan wordt er ook linoleum bedoeld. Het grootste verschil is dat linoleum de verzamelnaam van een soort vloerbedekking is en Marmoleum een merknaam.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Grote collectie marmoleum

Grote collectie marmoleum

Bij het uitgebreide aanbod in Marmoleum in Veenendaal bij Ambifloor zit gegarandeerd je favoriete kleur. Marmoleum® staat voor gemarmerd linoleum. Maar producent Forbo brengt dit product ook op de markt met andere decoratieve dessins. Of zonder dessin. In de vorm van tegels of stroken.

Bezoek onze showroom

Projectvloeren van marmoleum

Projectvloeren van marmoleum

Marmoleum is een perfecte vloeroplossing voor privéwoningen én projecten. Scholen, kantoren, ziekenhuizen en winkels passen het graag toe. Vanwege het gebruiksgemak (snel en goed schoon te maken, geluiddempend, kras- en slijtvast, goed isolerend) en omdat de verhouding tussen prijs en kwaliteit gunstig is.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Onderhoud en renovatie

Kom eens een kijkje nemen in Veenendaal

Ben je benieuwd wat wij voor je interieur kunnen betekenen? Bij ons slaag je gegarandeerd voor het karpet of vloerkleed van je dromen. Wanneer mogen we je onze collectie karpetten in Veenendaal laten zien? Kom langs bij ons en drink een kop koffie met ons team. Je kunt ook onze adviseurs bellen op 0318 – 55 14 70.

Neem contact op

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan