Ambifloor onze vloeren

PUUR! Woninginrichting Veenendaal

Vloeren

Een compleet en aantrekkelijk assortiment vloeren. Een strakke of meer robuuste vloer, een onderhoudsvriendelijke gietvloer of een klassieke vloer die wat meer zorg en liefde verlangt.

Offerte Maak een afspraak
×

Welke type vloeren leveren jullie?

Bij ons kan je terecht voor diverse soorten vloeren zoals: houten vloeren, PVC, Karpetten, vinyl, laminaat, marmoleum, tapijt, keramisch parket, vloerverwarming en schoonloopmatten.

Bij welke vloer heb ik het minste loopgeluid?

PVC vloeren, vinyl en marmoleum en uiteraard ook tapijt. Deze vloeren hebben het minst loopgeluid, als ze worden verlijmd aan de ondergrond.

Welke vloeren zijn het makkelijkst te onderhouden?

De vloeren die het minste onderhoud vragen zijn: marmoleum, vinyl en pvc.

Vloeren

Onze producten

Houten Vloeren van Ambifloor

Houten vloeren

Droom je van een echte houten vloer? Omdat je net als wij vindt dat de natuur in al zijn schoonheid niet te overtreffen is, dan ben je aan het juiste adres.

Ambifloor PVC-vloeren

PVC

Als je op zoek bent naar een vloer met uitstraling die ook nog eens makkelijk te onderhouden is, dan is de pvc-vloer absoluut een goede keuze.

Gietvloeren

Naadloos, elastisch en je kunt er alle kanten mee op door de extra opties. Eén kleur, meerkleurig gietvloer, flakes of een zandtoevoeging. Een vloer met een unieke uitstraling!

Vinyl vloeren

Vinyl

Sterk, bestand tegen water en gemakkelijk schoon te maken. Je hebt er werkelijk geen omkijken naar. Daarnaast is het ook nog eens een betaalbare vloer.

Laminaat vloeren

Laminaat

Als je kiest voor ons laminaat in Veenendaal, dan kies je voor de ideale vloer. Zo is laminaat slijtvast en bijzonder praktisch. Het vergt vrijwel geen onderhoud.

Marmoleum Vloeren

Marmoleum

Dit product is gemaakt uit 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen als lijnolie en hars, die op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt.

Tapijt van Ambifloor

Tapijt

Sfeer en comfort staan hoog op het verlanglijstje. Net als een lage energierekening door warmte-isolatie. Tapijt biedt dat allemaal.

Coral schoonloopmatten van Forbo

Karpetten

Je kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment karpet of vloerkleed. Als je aangeeft wat je zoekt, vinden wij vast en zeker het karpet dat aansluit op je wensen.

Advies nodig?

Ben je benieuwd wat wij voor je interieur kunnen betekenen? Kom langs bij ons en drink een kop koffie met ons team.

Ambifloor: onze producten

Onze producten zelf ervaren

Naast onze showroom beschikken wij in onze winkel over veel diverse producten voor de woninginrichting van uw woning of huis. Van parketvloeren tot trapbekleding, van raamdecoratie tot en met vloerverwarming: wij hebben een groot assortiment prachtige producten voor je interieur. Gezien de grootte van ons assortiment hebben wij voor elke woning een passende oplossing die zowel aansluit op uw woning als op uw wensen. Onze producten zijn eigentijds, aansprekend en van topmerken, zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Bezoek onze showroom