Laminaat bij Ambifloor

Veelzijdige keuze in de vloeren

Volop keuze in laminaat

Laminaat bestaat in diverse prijsklassen. Je hebt keuze uit uiteenlopende, vaak natuurgetrouwe motieven van bijvoorbeeld hout, parket of plavuizen.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over laminaat

Waarom kiezen voor een laminaat vloer?

Elke type vloer heeft voordelen en nadelen. De voordelen van een laminaat vloer zijn o.a.: kleurvast en zelfs geschikt voor vochtige ruimten, grote keuze, gaat lang mee en er is zeer weinig kans op werking, de vloer heeft weinig onderhoud nodig en je kunt het zelf leggen. Laminaat is echter minder krasbestendig, de vloer voelt hard aan en is minder warm dan bijvoorbeeld een houten vloer.

Waar bestaat een laminaatvloer uit?

Laminaat werd in de jaren ’70 uitgevonden door een Zweeds bedrijf. Het is een composietplaatmateriaal opgebouwd uit verschillende lagen. De eigenschappen van het laminaat kunnen niet verkregen worden uit enkelvoudige materialen. De losse planken kunnen aan elkaar gemaakt worden door middel van een kliksysteem of lijm.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Onze producten Ambifloor

Grote collectie laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Je kunt kiezen uit veelal uiteenlopende, natuurgetrouwe motieven van bijvoorbeeld hout, parket of plavuizen. Hierdoor past het in ieder interieur. Niet voor niets is laminaat daarom populair. Het heeft alles in zich om een topper onder de houten vloeren te zijn. Want vooral kliklaminaat kun je eenvoudig zelf leggen. Natuurlijk kun je het ook door onze eigen professionele installateurs uit Veenendaal laten doen.

Bezoek onze showroom

Eenvoud is troef

Eenvoud is troef

Als je kiest voor ons laminaat in Veenendaal, dan kies je voor de ideale vloer. Zo is laminaat slijtvast en bijzonder praktisch. Het vergt vrijwel geen onderhoud. Stofzuigen en zo nu en dan een dweil er overheen, en je bent weer klaar. Van laminaat heb je zeker 10 jaar zorgeloos plezier.

Bezoek onze showroom

Kom eens een kijkje nemen bij Ambifloor

Onze producten zelf ervaren

Naast onze showroom beschikken wij in onze winkel over veel diverse producten voor de woninginrichting van uw woning of huis. Van parketvloeren tot trapbekleding, van raamdecoratie tot en met vloerverwarming: wij hebben een groot assortiment prachtige producten voor je interieur. Gezien de grootte van ons assortiment hebben wij voor elke woning een passende oplossing die zowel aansluit op uw woning als op uw wensen. Onze producten zijn eigentijds, aansprekend en van topmerken, zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Neem contact op