Laminaat bij Ambifloor

Ambifloor Veenendaal

Volop keuze in laminaat

Ambifloor levert laminaat vanuit Veenendaal in diverse prijsklassen. Laminaat is verkrijgbaar in uiteenlopende, vaak natuurgetrouwe motieven van bijvoorbeeld hout, parket of plavuizen.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over laminaat

Waarom kiezen voor een laminaat vloer?

Elke type vloer heeft voordelen en nadelen. De voordelen van een laminaat vloer zijn o.a.: kleurvast en zelfs geschikt voor vochtige ruimten, grote keuze, gaat lang mee en er is zeer weinig kans op werking, de vloer heeft weinig onderhoud nodig en je kunt het zelf leggen. Laminaat is echter minder krasbestendig, de vloer voelt hard aan en is minder warm dan bijvoorbeeld een houten vloer.

Waar bestaat een laminaatvloer uit?

Laminaat werd in de jaren ’70 uitgevonden door een Zweeds bedrijf. Het is een composietplaatmateriaal opgebouwd uit verschillende lagen. De eigenschappen van het laminaat kunnen niet verkregen worden uit enkelvoudige materialen. De losse planken kunnen aan elkaar gemaakt worden door middel van een kliksysteem of lijm.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Onze producten Ambifloor

Grote collectie laminaat

Ambifloor levert laminaat vanuit Veenendaal in diverse prijsklassen. Laminaat is verkrijgbaar in uiteenlopende, vaak natuurgetrouwe motieven van bijvoorbeeld hout, parket of plavuizen. Hierdoor past het in ieder interieur. Niet voor niets is laminaat daarom uitermate populair. Het heeft alles in zich om een topper onder de houten vloeren te zijn. Want vooral kliklaminaat kun je eenvoudig zelf leggen. Natuurlijk kun je het ook door onze eigen professionele installateurs uit Veenendaal laten doen.

Bezoek onze showroom

Eenvoud is troef

Eenvoud is troef

Als je kiest voor ons laminaat in Veenendaal, dan kies je voor de ideale vloer. Zo is laminaat slijtvast en bijzonder praktisch. Het vergt vrijwel geen onderhoud. Stofzuigen en zo nu en dan een dweil er overheen, en je bent weer klaar. Van laminaat heb je zeker 10 jaar zorgeloos plezier.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Laminaat vloeren

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Berry Alloc
  • Quick Step
  • Hoomline

Bezoek onze showroom

Kom eens een kijkje nemen bij Ambifloor

Kom eens een kijkje nemen in Veenendaal

Ben je benieuwd wat wij voor je interieur kunnen betekenen? Bij ons slaag je gegarandeerd voor het karpet of vloerkleed van je dromen. Wanneer mogen we je onze collectie karpetten in Veenendaal laten zien? Kom langs bij ons en drink een kop koffie met ons team. Je kunt ook onze adviseurs bellen op 0318 – 55 14 70.

Neem contact op

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan