Silhouette

Showroom in Veenendaal

Silhouette

Transparante, elegante stoffen; zacht en teer als zijde. Stemmig en sfeervol beeld in diffuus, gefilterd licht. Spreekt dit moodboard je aan? Dan heeft Luxaflex® jouw voor ogen gehad toen ze Silhouette® jaloezieën ontworpen.

Offerte Maak een afspraak
×

Wat zijn Silhouette Shades?

Silhouette Shades zijn te herkennen aan de twee dunne lagen stof met daartussen de lamellen. Hierdoor creëert de raamdecoratie een helder uitzicht. Ideaal om het daglicht te maximaliseren. Weten wat wij nog meer hebben? Kijk eens tussen alle raamdecoratie of maak een afspraak in de showroom.

Wat is de functie van Silhouette Shades?

Met de Silhouette Shades van Ambifloor creëer je gelijkmatig zonlicht dat op een subtiele manier wordt verspreid door de ruimte. Het interieur wordt beschermd tegen de uv-straling door de twee lagen stof en inkijk wordt voorkomen. De Silhouette Shades zijn ook erg leuk om te combineren met gordijnen.

Beeldschoon

Beeldschoon

Een beeldschone vorm van raamdecoratie waarmee je eindeloos mogelijkheden hebt om subtiel te variëren in stemming en sfeer. Silhouette® jaloezieën laten precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen. Dankzij een doordachte constructie draaien de stoffen lamellen tussen twee transparante stoflagen. Je kunt deze horizontale jaloezieën geruisloos op afstand bedienen.

Praktisch

Praktisch

Vraag je je af of Silhouette® jaloezieën in jouw situatie wel praktisch zijn? Dan kunnen we je geruststellen. Je kunt ze zelfs toepassen in vochtige ruimtes als de keuken of badkamer. Dat zegt genoeg. Nog niet overtuigd? We voorzien je graag van persoonlijk advies.

Silhouette raambekleding

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken vindt u:

  • Toppoint
  • Luxaflex
  • Zonnelux
  • Keje
  • Interstil
  • Velux
Kom eens een kijkje nemen in Veenendaal voor wat inspiratie

Kom eens een kijkje nemen in Veenendaal

Ben je benieuwd wat wij voor je interieur kunnen betekenen? Bij ons slaag je gegarandeerd voor het karpet of vloerkleed van je dromen. Wanneer mogen we je onze collectie karpetten in Veenendaal laten zien? Kom langs bij ons en drink een kop koffie met ons team. Je kunt onze adviseurs bellen op 0318 – 55 14 70.

Bezoek onze showroom