Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Over ons

×

Specialist woninginrichting Veenendaal

Vloeren, raamdecoratie en trapbekleding. Dat is waar onze passie ligt. Voorheen gingen we door het leven als Ambifloor, maar sinds begin 2023 vallen we onder de PUUR! Vloerengroep.

Onze showroom van ruim 800m2 is ingericht om jou te voorzien van het beste advies. Veel mensen vinden het lastig om hun woning in één keer goed in te richten. Laat dat nou net zijn waar onze kracht licht. Onze verkoopmedewerkers zijn in staat het totaalplaatje te zien en voor jou tastbaar te maken met de juiste combinaties van kleuren en materialen.

Het beste resultaat

Het beste resultaat staat altijd voorop. Niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor onszelf. We zijn graag trots op ons werk maar we zien nog liever dat jij er blij mee bent. Daarom vinden we het belangrijk dat je onze showroom in Veenendaal bezoekt. Er hangt vaak een verhaal achter een ruimte. De één houdt van strak en modern, de ander van praktisch en weer een ander wil juist een warme uitstraling in huis. Het ‘zien en voelen’ van de producten maakt dan een wereld van verschil.

De PUUR! Vloerengroep

We zijn onderdeel van de PUUR! Vloerengroep, samen met PUUR! Projectvloeren voor de zakelijke markt en PUUR! Vloeren gericht op woonbeton en gietvloeren. Daarmee bieden we een totaalformule om zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel