Shutters bij Ambifloor

Showroom shutters in Veenendaal

Shutters

Shutters staan bekend als de meest stijlvolle raamdecoratie. Shutters passen bij vrijwel ieder soort interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen? Kom een kijkje nemen in onze showroom.

Offerte Maak een afspraak
×

In welke kleuren zijn Shutters verkrijgbaar?

Shutters passen bij vrijwel ieder soort interieur. Dit komt onder andere ook door de ruime keuze aan kleuren. Shutters zijn verkrijgbaar in ieder gewenste RAL-kleur. Benieuwd wat wij in de showroom hebben hangen? Neem gerust contact met ons op en kom eens langs.

Zijn Shutters ook geschikt voor dakramen?

Voor welke ruimte je Shutters ook in gedachten hebt, ze passen praktisch bij elk raam. Ook voor boogramen, trapezeramen, cirkelvormige ramenen en dakramen. In de badkamer adviseren we wel om Shutters van P-wood te nemen.

Lichtval

Lichtval

Shutters fungeren niet alleen als sfeermakers aan binnen- en buitenzijde van je huis. Ze controleren ook heel effectief de lichtinval. Met een bedieningsstang pas je het licht letterlijk in een handomdraai aan. Met decoratieve knoppen of een siersluiting open en sluit je de shutters gemakkelijk.

Uitvoering

Uitvoering

Shutters zijn verkrijgbaar in een klassieke of moderne uitvoering. Houten shutters zijn duurzame natuurproducten, gemaakt van eerste klas lindehout. We leveren ook shutters in P-wood (kunststof).

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd bij u op locatie.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Shutters bij Ambifloor

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken vindt u:

  • Toppoint
  • Luxaflex®
  • Keje
  • Zonnelux
  • Interstil
  • Velux
Toepassing shutters

Toepassing shutters

Voor welke ruimte heb je shutters in gedachten? Waar je ze ook wilt plaatsen: shutters staan overal charmant en passen bij praktisch elk raam. Dus ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige ramen. In de badkamer adviseren we wel om shutters van P-wood te nemen.

Bezoek onze showroom