Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Ambifloor Veenendaal

Interieuradvies

Heb je genoeg leuke ideeën, maar weet je niet hoe je ze kunt toepassen? Of vraag je je af waar je moet beginnen met het aanpassen van je interieur? Wij van Ambifloor brengen graag een passend en op maat gemaakt advies uit.

Maak een afspraak
×
Houten jaloezieën

Woninginrichting Veenendaal

Heeft u genoeg leuke ideeën, maar weet u niet hoe u ze kunt toepassen? Of vraagt u zich af waar u moet beginnen met het aanpassen van uw interieur? Wij van Ambifloor brengen graag een passend en op maat gemaakt advies uit. Ons team staat voor u klaar. Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Laat u in onze winkel inspireren en adviseren onder het genot van een kop koffie. Het is soms ook goed om even bij u thuis te komen. Wij kunnen dan goed zien hoe uw woonruimte is ingericht. Wij kunnen ter plekke metingen verrichten en u adviseren over uw ideeën.

Maak een afspraak

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team u adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team u naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen met u maken we heldere afspraken over de levertijd bij u op locatie.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Parketrenovatie

Onderhoud en renovatie

Wist u dat u ook voor onderhoud en renovatie bij Ambifloor terecht kunt? Bijvoorbeeld als u al een parketvloer heeft liggen met een lelijke kras of een plank die loslaat: wij verhelpen dit voor u. Wilt u uw parketvloer in een andere kleur? Ambifloor restaureert de vloer voor u. Gaat u verhuizen en zijn uw net aangeschafte gordijnen te lang voor het raam in de nieuwe woning? Wij vermaken uw gordijnen in ons naaiatelier.

Maak een afspraak