Een levendige houten vloer

Volop keuze in houten vloeren

Houten vloeren zijn populair vanwege hun karakteristieke eigenschappen. Schitterend in een jaren '30 woning, maar komt ook heel goed uit de verf bij nieuwbouw! We helpen je graag bij de juiste keuze voor jou.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over houten vloeren

Waarom zou ik een houten vloer kopen?

Het is een natuurproduct wat voor veel mensen belangrijk is. Maar vooral omdat een houten vloer een uniek karakter heeft. Iedere plank is anders, het brengt de natuur in huis en het geeft een huis een authentiek karakter. Een houten vloer is een weergaloze beleving. Puur liefde.

Hoe onderhoud ik mijn nieuwe houten vloer?

Je kan je houten vloer het beste onderhouden door één tot tweemaal per jaar te reinigen met een ontvetter en vervolgens in te smeren met een onderhoudsolie. Je vloer zal hierdoor beter bestand zijn tegen vlekken.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Veelzijdig aanbod

Veelzijdig aanbod

Geen vloer is zo veelzijdig als een houten vloer. Je kiest de breedte van de planken vloerdelen, de sortering van het hout, de dikte van de houten vloer of de dikte van het lamelparket. Daarmee heb je een vloer in huis die je niet snel bij iemand anders zult zien. Wij werken veel met eikenhout, maar kunnen ook andere soorten leveren. In de showroom vertellen onze deskundige medewerkers je alles over de toepassing, de mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke houtsoort. Lees alvast meer over de diverse soorten houten vloeren uit ons assortiment.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Houten vloeren 10 jaar onderhoudsvrij

Houten vloeren 10 jaar onderhoudsvrij!

Veel mensen denken dat houten vloeren en parket vloeren veel onderhoud behoeven. Die tijd is gelukkig voorbij. Vrijwel alle houten vloeren zijn tegenwoordig onderhoudsarm. We hebben een toplaag voor de echte houten vloer die ervoor zorgt dat je er maar liefst 10 jaar geen omkijken naar hebt! Vanzelfsprekend met behoud van de echtheid van je houten vloer.

Bezoek onze showroom