Ambifloor Veenendaal

Volop keuze in houten vloeren

Ambifloor biedt werkelijk alle keuze als het gaat om houten vloeren in Veenendaal. Of je voorkeur nu uitgaat naar een massieve houten vloer, multiplanken vloer, lamelparket of een parketvloer: we adviseren je graag.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over houten vloeren

Waarom zou ik een houten vloer kopen?

Het is een natuurproduct wat voor veel mensen belangrijk is. Maar vooral omdat een houten vloer een uniek karakter heeft. Iedere plank is anders, het brengt de natuur in huis en het geeft een huis een authentiek karakter. Een houten vloer is een weergaloze beleving. Puur liefde.

Hoe onderhoud ik mijn nieuwe houten vloer?

Je kan je houten vloer het beste onderhouden door één tot tweemaal per jaar te reinigen met een ontvetter en vervolgens in te smeren met een onderhoudsolie. Je vloer zal hierdoor beter bestand zijn tegen vlekken.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Veelzijdig aanbod

Veelzijdig aanbod

Geen vloer is zo veelzijdig als een houten vloer. Bij Ambifloor kun je het krijgen zoals je het hebben wilt. Je kiest de breedte van de planken vloerdelen, de sortering van het hout, de dikte van de houten vloer of de dikte van het lamelparket. Daarmee heb je een vloer in huis die je niet snel bij iemand anders zult zien. Wij werken veel met eikenhout, maar in principe levert Ambifloor elke houtsoort. In de showroom vertellen onze deskundige medewerkers je alles over de toepassing, de mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke houtsoort. Lees alvast meer over de diverse soorten houten vloeren uit ons assortiment. Keuzestress? Welnee. Ambifloor Veenendaal maakt het je gemakkelijk. Wij hebben een uniek eigen concept ontwikkeld: een inspiratiewand voor houten vloeren. Handig, maar vooral ook leuk! Je ziet de vloer in gedachten al in je eigen interieur.

Bezoek onze showroom

Onderhoud en restauratie houten vloeren

Onderhoud en restauratie houten vloeren

Is je houten vloer toe aan onderhoud of reparatie? Of ben je uitgekeken op de kleur? Ambifloor onderhoudt en restaureert ook parketvloeren en houten vloeren in Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Elst, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving. Dat doen we met onze eigen mensen en met eigen machines. Hiermee garanderen wij kwaliteit. Na onderhoud of restauratie kunnen wij onze unieke onderhoudsvrije laklaag ook op je bestaande houten vloer of parketvloer aanbrengen. En wensen wij je voor de komende 10 jaar zorgeloos woonplezier met je prachtige vloer!

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Houten vloeren 10 jaar onderhoudsvrij

Houten vloeren 10 jaar onderhoudsvrij!

Veel mensen denken dat houten vloeren en parket vloeren veel onderhoud behoeven. Die tijd is gelukkig voorbij. Vrijwel alle houten vloeren zijn tegenwoordig onderhoudsarm. Ambifloor heeft nu een toplaag voor de echte houten vloer die ervoor zorgt dat je er maar liefst 10 jaar geen omkijken naar hebt! Vanzelfsprekend met behoud van de echtheid van je houten vloer.

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan