Schoonloopmatten Ambifloor

Ambifloor Veenendaal

Schoonloopmatten

Schoonloopmatten vind je in of voor scholen, winkels, bedrijven, ziekenhuizen, in de horeca, thuis. Kortom: op elke plaats waar mensen niet op hun pantoffels, sokken of blote voeten binnenkomen. In de praktijk betekent dat gewoon bijna overal.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over schoonloopmatten

Waarom een schoonloopmat voor thuis?

Een schoonloopmat is ook zeer geschikt voor thuis, omdat er weinig tot geen straatvuil via schoenen je huis binnenkomt. De matten hebben stugge en rechte polen, waardoor het vuil onder de schoenen wordt weg geschraapt. Het vuil zakt in de mat en blijft er niet op liggen. Schoonloopmatten vind je in scholen, winkels, bedrijven, ziekenhuizen, horeca én thuis. Kortom: op elke plaats waar mensen niet op hun pantoffels, sokken of blote voeten binnenkomen. In de praktijk betekent dat gewoon bijna overal. 

Is er een verschil tussen een schoonloopmat en droogloopmat?

Een droogloopmat vangt heel veel vocht op, maar zal minder vuil opvangen. Anderzijds zal een schoonloopmat het vuil van je schoenen verwijderen, maar zal je nog steeds met natte schoenen je huis binnenlopen. Een schoonloopmat mét een droogloopmat zou een perfecte duo combinatie bij je deur zijn.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Gewone mat

Gewone mat

Maar ik heb toch een nette mat voor de deur liggen? Waarom dan een speciale schoonloopmat? Al veeg je nog zo goed je voeten op je mat van kokos, rubber of katoen, wie buiten is geweest brengt zand en vuil binnen. En als het regent, laat je natte voetafdrukken achter.

Binnengelopen zand, vuil en vocht zorgen meteen voor een onverzorgde entree. En je weet het: je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Zand krast bovendien al snel lelijk op je harde vloer, of laat vieze vlekken in het tapijt achter. En dan hebben we het nog niet over het gevaar van uitglijden op een natte vloer.

Bezoek onze showroom

Coral schoonloopmatten van Forbo

Coral schoonloopmatten van Forbo

De zware kwaliteit van de schoonloopmatten van Forbo houdt tot 94% van het vuil, zand en vocht tegen. Daarmee blijven de achterliggende vloeren schoon. Zo’n mat spaart je vloer(bedekking) en bespaart schoonmaakkosten. De mat zelf is gemakkelijk te reinigen. De lange levensduur spreekt vanzelf.

Kleuren en soorten

Ambifloor biedt schoonloopmatten in diverse kleuren en soorten. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor een mat die vooral het zand vasthoudt. Bijvoorbeeld geschikt voor scholen waar in pauzes druk in de zandbak wordt gespeeld. Bij andere soorten wordt met name het vocht goed opgenomen. En weer andere matten zijn speciaal geschikt voor de buitenruimte.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Renovatie Onderhoud

Onderhoud en renovatie

Alle schoonloopmatten in ons assortiment zijn in elke gewenste maat verkrijgbaar. Voor een optimale werking adviseren wij een langere en bredere mat dan de standaard deurmatten. De praktijk wijst uit dat de meeste mensen niet stil blijven staan om hun voeten te vegen. Zeker niet als er iemand direct achter hun aankomt. Ze moeten hun schoenen dus letterlijk schoonlopen.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Forbo
  • Ambiant

Bezoek onze showroom

Eigen logo

Eigen logo

De schoonloopmatten van Forbo zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De mat kan zelfs onderdeel zijn van je huisstijl. Zo kunt je je logo of een andere afbeelding erop laten drukken of uit laten snijden. Op die manier is je doorloopmat een visitekaartje voor je bedrijf, dat bijdraagt aan die zo belangrijke eerste indruk. Een mooi binnenkomertje!

In welke ruimte wil je schoonloopmatten gebruiken? Ambifloor laat u graag de mogelijkheden zien. Bezoek onze showroom voor deskundig advies.

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan