PUUR! Woninginrichting Veenendaal

PVC vloer Hongaarse punt

Vind je een PVC visgraat vloer wel mooi, maar wil je net even iets anders? Wellicht is de pvc vloer met Hongaarse punt dan wat voor jou! De Hongaarse punt vloer kenmerkt zich door het unieke patroon. De manier van leggen verschilt ten opzichte van de visgraat-variant. Bij de Hongaarse punt variëren we in zowel kleuren als in het patroon van de vloer.

Offerte Maak een afspraak
×

Wat is het verschil tussen visgraat vloer en een vloer met Hongaarse punt

Bij een vloer met Hongaarse punt is de scherpte van de hoek net wat anders dan bij een visgraat vloer. Daardoor zijn de randen tussen de verschillende vloerplanken ook beter zichtbaar. Het kan zijn dat je het patroon van de pvc Hongaarse punt daardoor rustiger en strakker vindt ogen. Het verschil in de hoek van het legmotief is 60 graden bij de Hongaarse punt tegenover een 90 graden hoek van de visgraat vloer.

Het patroon van de Hongaarse punt leggen we op een zeer specifieke manier, maar uiteraard geheel naar jouw wensen. Je kunt hier het beste een afspraak voor maken in onze showroom, zodat je de verschillende mogelijkheden kunt zien.

Bezoek onze showroom

Vloerverwarming en PVC hongaarse punt

Is jouw huis al duurzaam ingericht of ben je dat van plan? PVC met een Hongaarse punt is een goede keuze in combinatie met vloerverwarming. Het PVC pakt de warmte snel op en is tegelijkertijd een goede warmtegeleider. Combineer de warmte met de demping van een PVC vloer en je loopt er heerlijk comfortabel op. Doordat het sneller warm in huis is, zul je uiteindelijk minder stookkosten hebben. Heb je nog geen vloerverwarming liggen, maar wil je dit wel? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Benieuwd naar de kosten?

De prijs van jouw Hongaarse punt vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan: de oppervlakte, het egaliseren, keuze in het merk PVC, wel of geen plinten, enzovoort. Voor een precieze prijs kun je het beste een afspraak plannen met onze adviseurs in de showroom. Toch een tussentijdse schatting ontvangen? Vraag dan online een prijsindicatie op.

Prijsindicatie opvragen