PUUR! Woninginrichting Veenendaal

PVC visgraat vloer

Een goede PVC visgraat vloer is amper van echt hout te onderscheiden. De juiste manier van leggen kan een kamer optisch groter laten lijken. Met het ruimte assortiment in kleuren en mogelijkheden is altijd wel de juiste uitstraling de creëren.

Offerte Maak een afspraak
×

PVC visgraat met band en bies

Veel visgraat vloeren worden afgewerkt met een band en bies. Het geeft de vloer een klassieke uitstraling, waardoor het zeer populair is in jaren ’30 woningen.

De plank tussen de muur en in dit geval het visgraat patroon, noemen we de band. Tussen deze plank en het patroon kun je nog kiezen voor een bies. De meest populaire kleur bies is zwart, maar je kunt ook kiezen voor een andere kleur. Deze laten we je graag zien in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Variaties in de grootte van de visgraat PVC plank

De PVC visgraat vloer staat bekend om de wat smallere plank. Wist je dat er ook een grote plank mogelijk is in dit patroon? Deze noemen we ook wel de Walvisgraat vloer. De walvisgraat vloer is met name populair in huishoudens met een ruime woonkamer.

Een strakke ondergrond

Keuze gemaakt voor verlijmd PVC? In veel gevallen zullen we de ondergrond eerst moeten egaliseren voor een zo strak mogelijk resultaat. Doen we dit niet, dan zul je ieder korreltje of putje gaan voelen.

PVC visgraat in combinatie met vloerverwarming

Is jouw huis al duurzaam ingericht of ben je dat van plan? PVC visgraat is een goede keuze in combinatie met vloerverwarming. Het PVC pakt de warmte snel op en is tegelijkertijd een goede warmtegeleider. Combineer de warmte met de demping van een PVC vloer en je loopt er heerlijk comfortabel op. Doordat het sneller warm in huis is, zul je uiteindelijk minder stookkosten hebben. Heb je nog geen vloerverwarming liggen, maar wil je dit wel? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Benieuwd naar de kosten?

De prijs van jouw visgraat vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan: de oppervlakte, het egaliseren, keuze in het merk PVC, wel of geen plinten, enzovoort. Voor een precieze prijs kun je het beste een afspraak plannen met onze adviseurs in de showroom. Toch een tussentijdse schatting ontvangen? Vraag dan online een prijsindicatie op.

Prijsindicatie opvragen