PUUR! Woninginrichting Veenendaal

PVC houtlook vloer

Het gevoel van een echt houten vloer met het warme en zachte effect van een pvc vloer? Dankzij het ruime assortiment PVC houtlook vloeren heb je net zoveel keuze als bij een echt houten vloer. Denk aan de ‘brede plank’, visgraat, eiken en diverse kleuren. Het is bijna niet van echt te onderscheiden. In vergelijking met de echt houten vloer is pvc duurzamer, makkelijker te onderhouden en slijtvast. Kortom: de perfecte vloerkeuze voor jouw huis.

Offerte Maak een afspraak
×

Welk soort ‘hout’ kies je?

Net als bij een echt houten vloer, heb je bij een pvc vloer keuze uit diverse kleuren en ‘planksoorten’. Denk hierbij aan een visgraat pvc, een pvc vloer met brede planken, een pvc met Hongaarse punt en houtlook eiken en houtlook grijs. Vooral de grijze houtlook pvc vloer is de laatste jaren erg populair. De reden? Grijs gaat goed met bijna alle kleuren. Wanneer je jouw interieur wilt veranderen hoef je je zich dus geen zorgen te maken om de vloer.

Wil je bijvoorbeeld jouw woonkamer optisch groter maken? Dan is de pvc houtlook vloer met brede plank een goede optie. Onze adviseurs helpen je graag met de juiste keuze.

Bezoek onze showroom

Vloerverwarming en PVC houtlook

Een echt houten vloer kan in combinatie met vloerverwarming spannend zijn. Zet de vloer uit? Kan de vloer niet krom gaan trekken? Bij sommige houten vloeren kan dat een risico zijn. Bij een pvc houtlook vloer heb je dit risico niet. Een pvc vloer en vloerverwarming gaan goed samen, doordat de vloer warmte geleidt. Je kunt er dus heerlijk op lopen met blote voeten of sokken. Doordat het sneller warm in huis is, zul je uiteindelijk minder stookkosten hebben. Heb je nog geen vloerverwarming liggen, maar wil je dit wel? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

De voordelen van PVC houtlook

Een PVC houtlook vloer kent meerdere voordelen. Allereerst is het een betaalbare optie in vergelijking tot een natuurlijk houten vloer, terwijl je niet inlevert op de kwaliteit van de vloer. Ook is het duurzaam, want de vloer gaat lang mee en er hoeven geen bomen gekapt te worden. Bovendien zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en zijn de opties met een houtlook PVC vloer eindeloos. Daarnaast heeft het meer voordelen, denk aan: het zorgt voor meer sfeer in huis en het is slijtvast. Kortom, PVC houtlook is een goede keuze en er is veel variatie mogelijk. Wij helpen je graag bij jouw keuze van een PVC houtlook vloer.

Benieuwd naar de kosten?

De prijs van jouw pvc houtlook vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan: de oppervlakte, het egaliseren, keuze in het merk PVC, wel of geen plinten, enzovoort. Voor een precieze prijs kun je het beste een afspraak plannen met onze adviseurs in de showroom. Toch een tussentijdse schatting ontvangen? Vraag dan online een prijsindicatie op.

Prijsindicatie opvragen