Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Nieuwe look met een ander vloerkleed

×
Ga terug naar het overzicht

In deze blog:

Nieuwe look met een ander vloerkleed

Verander snel de look in huis met een ander vloerkleed

Een nieuwe inrichting in huis geeft vaak een fris gevoel maar kan ook een grote impact hebben op je bankrekening. Wil je graag een nieuwe look in huis zonder dat je er al te veel tijd en geld in hoeft te steken? Geen probleem, een paar kleine aanpassingen kunnen al snel een groot verschil in jouw interieur maken!

Meubels verschuiven

Staat die bank alweer eeuwen tegen die muur aan? En zijn de lampen nog nooit verschoven? Dan is het tijd om daar verandering in aan te brengen! Schuif de meubels eens door de kamer en plaats ze op een andere plek. Probeer eens om de deuren of schuifpui voor de tuin of het balkon vrij te houden zodat je een vrij zicht naar buiten hebt. Zo geniet je binnen van al het moois dat de buitenwereld te bieden heeft!

Rond vloerkleed?

Heb je eenmaal alles op een nieuw plekje gezet, dan kun je een echt nieuwe look creëren met een vloerkleed. Of door het bestaande kleed te vervangen door een ander. Had je altijd een vierkant of rechthoekig kleed? Kijk dan eens of een rond kleed een optie is, dat geeft een speels en luchtig effect en is echt meteen heel anders.

Pastels of natureltinten

Ook als je de warme winterse kleuren wil vervangen door wat meer pastels of natureltinten, is een vloerkleed een ideale manier om die verandering door te voeren. Kies een kleed in de gewenste kleur en pas de accessoires zoals kussentjes op de bank en foto’s aan de wand daarop aan.

Bijpassende, luchtige gordijnen

Een echt mooi effect creëer je natuurlijk door de gordijnen ook aan te passen op de nieuwe kleur. Voor een gezellig interieur is het prettig om wat lichtere en luchtere stoffen voor de ramen te hangen. Je profiteert dan meer van het daglicht, kan makkelijker naar buiten kijken en het licht wordt aangenaam gefilterd als het naar binnen schijnt.

Mooie combinaties

Wil je een licht en fris sfeertje in jouw interieur? Dan is een naturel vloerkleed met linnen gordijnen of een kleed in een pasteltint met bijpassende luchtige gordijnen zoals Duette®Shades of in-betweens een heel mooie combinatie. En heb je een vloerkleed met een drukke print? Kijk dan welke kleur je laat terugkomen in het interieur, of kies juist voor een basic kleur als contrast in de rest van de ruimte. Daarmee valt het kleed meer op en is het toch mooi in balans met de aanwezige kleuren.

Ook een andere look in huis? Vraag ons om een verfrissend interieuradvies!

Geniet snel van een nieuwe woonstijl en begin maar gauw om de look in huis te veranderen. Wil je daar een verfrissend advies in? Kom dan naar de stylisten van MrWoon voor een persoonlijk interieuradvies. We laten je meteen zien wat het effect van een ander vloerkleed kan zijn.

Neem contact op

Bron: Noordman, De Woonwinkelier

Bron: MrWoon

Ga terug naar het overzicht