Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Trend simply: (im)perfect

×
Ga terug naar het overzicht

In deze blog:

Trend simply: (im)perfect

Woontrend Simply (im)perfect: echt en authentiek voor comfort in huis

Imperfectie? Dat is eigenlijk het mooiste wat er is. Als tegenhanger van alle opgepoetste plaatjes en onwerkelijke social media-afbeeldingen is er nu de woontrend Simply (im)perfect. Gewoon echt en authentiek. Een verademing in de interieurinrichting waarbij je weer comfortabel jezelf kunt zijn in een natuurlijke omgeving.

Wabi-Sabi

Want de natuur is perfect doordat die imperfect is. De trend Wabi-Sabi, de kunst van de imperfectie, onderkent dat al langer en kiest juist voor dat wat oneffen is, een beetje scheef of gerafeld. En in huis? Daar komen de kleden tevoorschijn die echt handwerk verraden, houten vloeren met knoesten en stoffen van linnen, katoen of wol.

Kwaliteit en echtheid

Kies je voor de woontrend Simply (im)perfect, dan kies je dus eigenlijk voor puur natuur. Echte materialen, pure kleuren en doorleefde producten of items met een weeffoutje. Het zijn bewuste keuzes voor kwaliteit en echtheid, en dat is net als in het echte leven niet perfect. Maar wel heerlijk en eerlijk.

In jouw huis

Hoe deze woontrend er in huis uitziet? Dat hangt eigenlijk van jouw persoonlijke smaak af want met deze woontrend kun je alle kanten op. Zolang het dus maar een natuurlijke en echte basis heeft.

Houten jaloezieën of gordijnen met wol en katoen

Zo kun je voor de ramen de houten jaloezieën van Silva kiezen. Die zijn gemaakt van hoogwaardige hout in verschillende soorten en hebben een voelbare structuur zodat het een echt natuurlijke uitstraling heeft. Ook kun je voor linnen gordijnen kiezen of raamdecoratie in een natuurlijke tint zoals roomwit of crème. En wist je dat er ook in-betweens zijn gemaakt met wol en katoen? De Basics Between zijn transparante gordijnen waarin die natuurlijke stoffen verwerkt zijn. Perfect voor de woontrend Simply (im)perfect!

Niet perfect, wel comfortabel

Sisal vloerkleden, wollen dekens op de bank en doorleefde leren stoelen… het zijn stuk voor stuk karaktervolle items die door hun natuurlijke materialen altijd uniek zijn. En altijd net niet helemaal perfect maar wel heel comfortabel. En dat is toch het belangrijkste wat je wilt in jouw huis?

Ook eerlijk woonadvies voor jouw huis?

De woontrend Simply (im)perfect geeft jou alle ruimte om van jouw huis een comfortabel thuis te maken met eerlijke producten. Wij helpen je daar graag bij, met eerlijk advies voor de styling van jouw interieur. Zoek je inspiratie, wil je die natuurlijke producten eens van dichtbij zien of gewoon zelf voelen? Dan bezoek je een van de winkels van MrWoon. Zien we je snel?

Neem contact op

Bron: MrWoon

Ga terug naar het overzicht