Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Waarom kiezen voor elektrische jaloezieën?

×
Ga terug naar het overzicht

Waarom kiezen voor elektrische jaloezieën?

Jaloezieën zijn enorm populair. Zodra je op zoek gaat naar zonwering voor je woning of kantoor, kom je er al snel achter dat er enorm veel verschillende opties zijn. Zo kun je niet alleen uit diverse kleuren en materialen kiezen, maar kun je ook kiezen of je ze handmatig wil bedienen of elektrisch. Wat zijn de voordelen van elektrische jaloezieën? Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij. 

Houten jaloezieën

Voordelen van jaloezieën

Door te kiezen voor een jaloezie creëer je op sfeervolle wijze privacy en kun je eenvoudig spelen met de lichtinval. Doordat er zo ontzettend veel keus is, kun je eenvoudig de zonwering kiezen die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren. Zo zijn er ook houten varianten voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van stof in huis, deze zijn eenvoudiger te reinigen dan de andere jaloezieën van andere materialen. Ook de diverse diktes geven verschillende opties.

Esthetische voordelen

Ga je voor elektrische jaloezieën, dan is dit niet alleen handig. Je zult ook merken dat dit esthetische voordelen heeft. Met één druk op de knop kun je het in de stand zetten die je wenst. Door met de instellingen te spelen vanaf je stoel of de bank zie je direct wat de sfeer wordt in de ruimte. Als je handmatig de zonwering moet instellen, zie je vervolgens pas van een afstand wat het effect is op de lichtinval in de ruimte. Vaak ben je meerdere keren heen en weer aan het lopen voor het gewenste effect is bereikt. Bovendien kun je niet één stand selecteren. Vaak kun je dit wel met elektronische variant, je kunt dan met één klik op de afstandsbediening de zonwering precies op de stand zetten die je wenst en de sfeer creëren die past bij je gemoedstoestand van dat moment.      

Handig en eenvoudig

Je kent het wel: je zit op de bank lekker tv te kijken of gaat helemaal op in je boek en opeens schijnt de zon fel in je gezicht en kun je niks meer zien. Wanneer je elektrische jaloezieën hebt is dit probleem direct opgelost. Heb je zonwering die je handmatig moet bedienen, dan dien je eerst op te staan en naar het raam te lopen. Natuurlijk is dit een kleine moeite, maar vaak kom je erachter als je terugloopt naar je bank of stoel, dat je ze niet juist hebt gezet. Voordat je het weet loop je meerdere keren heen en weer totdat je ze juist zijn afgesteld. En vervolgens ben je uit je verhaal of serie. Heb je gekozen voor zonwering met een afstandsbediening? Dan kun je voortaan met één klik op de knop lekker verder lezen of genieten van je serie.

En de prijs dan?  

Veel mensen kiezen voor zonwering die je handmatig moet bedienen, omdat ze elektronisch te duur vinden. Het klopt dat elektrische zonwering inderdaad duurder is dan handmatige. Echter, vrijwel iedereen die kiest voor de elektrische variant vindt het de investering waard. Het is handig en je zorgt met één druk op de knop voor de sfeer die je wenst in huis. Hierdoor kom je eenvoudig tot rust in je huis en ben je niet in de weer met koordjes of de bediening van stokjes op de juiste wijze afstellen. Wil je dus rust en gemak? Kies dan voor elektrische jaloezieën.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op, klik op de knop hieronder of bezoek onze showroom.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht