Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Wat kost een pvc visgraat vloer?

×
Ga terug naar het overzicht

Wat kost een pvc visgraat vloer?

Wat kost een pvc visgraat eigenlijk? De visgraat vloer behoort tot een van de klassiekers als het om vloeren gaat. Vroeger werd deze vloer al veel gekozen en nu is dit type vloer weer helemaal terug. De pvc visgraat vloer is tijdloos en geeft iedere ruimte een moderne uitstraling. Dit komt door het chique patroon van deze prachtige vloer. Aan zo’n mooie vloer hangt uiteraard wel een prijskaartje. In dit artikel leggen wij uit wat een pvc visgraat vloer precies en wat de kosten voor deze vloer zijn. Lees snel verder voor meer informatie.

In deze blog:

Wat is een pvc visgraat vloer?

De pvc visgraat vloer is een vloer die niet alleen tijdloos is, maar ook authentiek. Kies je voor een pvc vloer met visgraatmotief, dan zijn alle stroken even lang en breed. Deze stroken worden bij het leggen tegen elkaar aan gelegd. Op deze manier ontstaat de visgraat vloer.

Verschil lijm pvc en klik pvc

Wat een pvc visgraat vloer kost, is onder andere afhankelijk van of je een lijm pvc visgraat vloer kiest of gaat voor een klik pvc visgraat vloer. Met een lijm pvc visgraat vloer is een mooi resultaat je gegarandeerd. Deze vloer is ook wel een lijm pvc vloer die in visgraat motief gelijmd wordt. De pvc stroken worden hierbij op de dekvloer verlijmd. Hierbij is het belangrijk dat je een egale ondergrond hebt. Omdat de pvc stroken worden verlijmd, levert dit het beste resultaat op als je ook vloerverwarming plaatst. Deze pvc vloer gaan bovendien naadloos worden gelegd Dit komt doordat de stroken pvc zeer flexibel zijn, wat maakt dat ze geheel op maat gesneden kunnen worden. Dit betekent dat je geen extra plakplinten nodig hebt bij drempels. Je hebt ook de klik pvc visgraat vloer. Perfect als je lekker wilt doe-het-zelven. Deze vloer is een klik pvc vloer met visgraat motief. Doordat de vloeren over een klik verbinding beschikken, kun je ze eenvoudig zelf leggen. En ga je verhuizen, dan neem je ze gemakkelijk weer mee naar je nieuwe woning. Een klik pvc visgraat vloer hoeft ook niet geëgaliseerd te worden, aangezien de meeste vloeren een geïntegreerde ondervloer hebben. Deze vloer is bovendien goedkoper dan een lijm pvc visgraat vloer.

Wat kost een pvc visgraat vloer

Om de precieze kosten van de pvc vloer te bepalen, dien je rekening te houden met verschillende zaken. Het maakt allereerst dus uit of je kiest voor een lijm pvc visgraat vloer of een klik pvc visgraat vloer. Wanneer je een klik pvc vloer kiest, hoeft deze niet geëgaliseerd te worden. Aan een goede ondervloer heb je voldoende. Wel is het handig te informeren of de visgraat pvc klikvloer een geïntegreerde ondervloer heeft. De kosten van PVC vloeren zijn niet alleen hierom verschillend. Het is ook afhankelijk van de kwaliteit vloer waar je voor kiest en hoe groot de oppervlakte van de ruimte is waarin de vloer moet worden gelegd. Doorgaans heb je al een pvc visgraat vloer vanaf €36,95 per vierkante meter!
Wil je meer informatie over de kosten van de pvc visgraat vloer van Ambifloor Woninginrichting en wens je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht