Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Gordijnjaloezieën

×

Roept het woord gordijnjaloezieën beelden op van functionele, keurige maar ook wat saaie verticale lamellen? Associeert u ze met een kantoor of een tandartspraktijk? Met de 250 mm Panels en met de Pure & Natural heeft Luxaflex nieuw elan gegeven aan de gordijnjaloezieën.

Verticale lamellen anno nu

Verfrissend, exclusief en eigentijds, dat is de uitstraling van de collectie gordijnjaloezieën anno nu. Ambifloor in Veenendaal levert deze verticale lamellen in diverse uitvoeringen, onder andere in de vorm van een speciale pvc-collectie. En wat dacht u van gerecycled, geborsteld aluminium?

Gordijnjaloezieën met geraffineerde kleuren en designs

Vanzelfsprekend zijn gordijnjaloezieën ook verkrijgbaar in exclusieve stoffen. Dankzij de geraffineerde kleuren en designs in deze collectie vindt u altijd smaakvolle lamellen voor uw interieur. En combineer voor een persoonlijk tintje eens verschillende stoffen met elkaar in één verticale jaloezie.

Gezond binnenklimaat

Met gordijnjaloezieën controleer je eenvoudig lichtinval, privacy en zicht. Een behoorlijk aantal verticale lamellen uit de collectie is geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld badkamer en keuken. En wist u dat vrijwel alle producten uit de collectie verticale jaloezieën van Luxaflex® bijdragen aan een gezond binnenklimaat?

Onze collectie gordijnjaloezieën van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Luxaflex®

Wilt u dat wij met u meedenken?

Zoveel opties in ontwerp, kleur, design en uitvoering: dat wordt lastig kiezen! Wat dacht u ervan als wij met u meedenken? Als u dat wenst komen wij graag bij u thuis, voor een advies ter plaatse. Maakt u een afspraak?

Neem contact op