PUUR! Woninginrichting Veenendaal

PVC betonlook vloeren

Met een betonlook pvc vloer haal je het beste van twee vloeren in huis: de uitstraling van een betonnen of cementen vloer, maar met het warme karakter van een pvc vloer. Met ons ruime assortiment kunnen we voor vrijwel iedere woonstijl een passende betonlook vloer adviseren.

Offerte Maak een afspraak
×

PVC betonlook tegels

In veel gevallen bestaat een pvc betonlook vloer uit tegels. Sommige tegels hebben een randje aan de zijkant, waardoor de vorm van de tegels extra goed zichtbaar is, terwijl je bij andere betonlook tegels nauwelijks een naad zichtbaar is. Daarnaast is er nog variatie mogelijk in de legstijl en/of het patroon. Laat je inspireren in onze showroom en vraag onze adviseurs gerust om mee te denken!

Bezoek onze showroom

Vloerverwarming en PVC betonlook

Is jouw huis al duurzaam ingericht of ben je dat van plan? Betonlook PVC  is een goede keuze in combinatie met vloerverwarming. Het PVC pakt de warmte snel op en is tegelijkertijd een goede warmtegeleider. Combineer de warmte met de demping van een PVC vloer en je loopt er heerlijk comfortabel op. Doordat het sneller warm in huis is, zul je uiteindelijk minder stookkosten hebben. Heb je nog geen vloerverwarming liggen, maar wil je dit wel? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Betonlook PVC als trapbekleding

Je trap renoveren met PVC? Dat is een hele goed keuze! Een trap wordt veelgebruikt, dus het is belangrijk dat de trapbekleding tegen een stootje kan. PVC is slijtvast, makkelijk schoon te maken en gaat door de kunststof eigenschappen erg lang mee. Daarnaast geeft PVC voldoende grip, dus de kans op uitglijden is nihil. Je kunt ervoor kiezen om de trapbekleding in dezelfde stijl als de vloer te doen, maar je kunt ook voor een net iets andere uitstraling gaan.

Benieuwd naar de kosten?

De precieze prijs van jouw betonlook pvc vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan: de oppervlakte, het egaliseren, keuze in het merk PVC, wel of geen plinten, enzovoort. Voor een precieze prijs kun je het beste een afspraak plannen met onze adviseurs in de showroom. Toch een tussentijdse schatting ontvangen? Vraag dan online een prijsindicatie op.

Prijsindicatie opvragen