Woninginrichting Arnhem

Woning- en projectstoffering

Ambifloor: Woninginrichting Apeldoorn

Voor interieuradvies ben je bij Ambifloor aan het juiste adres! Op zo’n half uur rijden van Apeldoorn vind je onze showroom in Veenendaal. Hier vind je niet alleen inspirerende artikelen, maar ook deskundig personeel dat je graag helpt om jouw interieur naar een hoger level te tillen.

Onze showroom Maak een afspraak
×

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Woninginrichting

Onze producten

Vloeren

Vloeren

PVC, laminaat, marmoleum, karpetten, tapijt, vloerverwarming en meer..

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Gordijnen, dubbelplissé shades, shutters, lamellen, houten jaloezieën en meer..

Trapbekleding

Trapbekleding

Complete trapstoffering, traplopers, volledige traprenovatie en meer..

Woninginrichting Arnhem

Kom bij ons langs

Woninginrichting Apeldoorn

Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je in je huidige woning op het interieur uitgekeken? Schakel dan de woonprofessionals in van Ambifloor. Vertel ons van wat voor stijl je houdt en welke kleuren je mooi vindt en wij gaan aan de slag om een inspirerend, nieuw interieur samen te stellen. Maak een afspraak met één van onze medewerkers of neem alvast vrijblijvend een kijkje in onze showroom. Graag horen we wat je woonwensen zijn om een constructief ontwerp te maken. Eventueel spreken we af bij jou thuis zodat we direct je huis kunnen zien en kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn die je woning biedt en hoe we optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte.

Bezoek onze showroom

Ambifloor: onze producten

800m² showroom

Kwaliteitsproducten

Bij Ambifloor werken we graag met duurzame en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Daarnaast werken we niet alleen met mooie meubels en woonaccessoires, maar kijken we naar de gehele ruimte om alles uit je woning of kantoor te halen. Zo kunnen we ook adviseren om een muur te verplaatsen of om voor andere zonwering te gaan. Alle elementen spelen namelijk een rol als het om de uitstraling van je woning of kantoor gaat. We horen graag wat je wensen zijn en waar jouw gedachten naar uitgaan. In combinatie met de mogelijkheden binnen de ruimte proberen we dit samen te smelten met onze creatieve en professionele blik om zo een nieuw interieur te creëren wat verrast en tegelijkertijd ervoor zorgt dat je je helemaal thuis voelt. Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat een afspraak inplannen. Bespreek je wensen met één van onze woonspecialisten en kom samen tot het interieur wat feilloos aansluit bij je persoonlijke stijl.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Onder het genot van een kop koffie of thee verwelkomen we je graag in onze showroom in Veenendaal.

Ambifloor-advies

Advies

Vertel ons wat je woonwensen zijn en we gaan direct aan het werk met het ontwerp van jouw droomwoning.

Ambifloor-levering

Levering

Kun je niet wachten tot we aan de slag gaan in je huis? Na je akkoord kunnen we alle benodigdheden bestellen.

Ambifloor-montage

Monteren

Wanneer alles is geleverd, plannen we een afspraak in zodat alles kan worden geplaatst en gemonteerd.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Ambifloor houdt van kwaliteitsproducten en biedt daarom meer aan dat alleen interieuradvies. Bij ons kun je ook terecht als het gaat om onderhoud en renovatie. Dus moet je parket geschuurd worden of wil je dat je gordijnen worden gereinigd? Neem dan contact met ons op. Als het gaat om renovatie ben je ook bij ons aan het juiste adres. Heb je een oude stoel die opnieuw bekleed dient te worden? Of heb je een schitterende antieke kast? Laat ons weten wat er gerenoveerd moet worden en we gaan aan de slag of verwijzen je door naar de beste reparateurs.

Bezoek onze showroom

Woninginrichting Arnhem

Kom bij ons langs

Kom snel langs

Wil je graag gedegen advies ontvangen van één van onze woonprofessionals? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs en neem alvast een kijkje in onze showroom. Samen maken we van jouw huis of kantoor een inspirerende plek om productief te werken of om heerlijk tot rust te komen.

Bezoek onze showroom