Woninginrichting Arnhem

Woning- en projectstoffering

Ambifloor: Woninginrichting Arnhem

Wil je graag advies om je interieur een upgrade te geven? Kom dan eens langs bij Ambifloor, gelegen in Veenendaal op een half uurtje rijden van Arnhem. Of het nu gaat om het interieur van je woning of een kantoor, onze woonprofessionals staan voor je klaar.

Onze showroom Maak een afspraak
×

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Woninginrichting

Onze producten

Vloeren

Vloeren

PVC, laminaat, marmoleum, karpetten, tapijt, vloerverwarming en meer..

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Gordijnen, dubbelplissé shades, shutters, lamellen, houten jaloezieën en meer..

Trapbekleding

Trapbekleding

Complete trapstoffering, traplopers, volledige traprenovatie en meer..

Woninginrichting Arnhem

Kom bij ons langs

Woninginrichting Arnhem

Het creëren van een sfeervolle woning of een inspirerend kantoor is een echt vak. Door de interieurspecialisten van Ambifloor in te schakelen, krijg je kundig advies om je woning of kantoor de uitstraling te geven die je wenst. Maak een afspraak met één van onze woonprofessionals en laat je inspireren door onze showroom. Heb je liever dat we bij je aan huis komen? Dit is geen probleem, zo kunnen we direct de ruimte ervaren en eventueel opmeten om aan de slag te gaan. We horen graag wat je wensen zijn, zodat we een plan op kunnen stellen dat past bij de ruimte en jouw smaak.

Bezoek onze showroom

Ambifloor: onze producten

800m² showroom

Ambachtelijke producten

Bij Ambifloor vind je alles voor het creëren van je nieuwe interieur. Of het nu om verf gaat, gordijnen, een nieuwe vloer of sfeervolle accessoires. We laten je graag de diverse stijlen en ambachtelijke producten zien als je een bezoek brengt aan onze showroom. We horen graag van jou welke kleuren, texturen en designs je voorkeur hebben. Dan gaan wij daarna aan de slag om een interieur samen te stellen dat past bij je voorkeuren én je zal verrassen.Ambifloor onderscheidt zich van andere interieurspecialisten doordat wij ons niet alleen bezig houden met de uitstraling van de ruimte, maar ook met de kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een radiator die niet goed past in de ruimte of niet de warmte afgeeft die noodzakelijk is. Wij nemen dit mee in ons advies en zullen dan kijken naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Bij ons krijg je gedegen advies om de sfeer te verwezenlijken die je voor ogen hebt.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Maak een afspraak en kom langs, dan nemen we onder het genot van een kop koffie of thee je woonwensen door.

Ambifloor-advies

Advies

Zodra we weten wat je wensen zijn, gaan onze woonspecialisten voor je aan de slag om jouw droominterieur samen te stellen.

Ambifloor-levering

Levering

Na goedkeuring gaan we de benodigde artikelen bestellen en maken we duidelijke afspraken over de levering.

Ambifloor-montage

Monteren

Wanneer er artikelen gemonteerd moeten worden, regelen wij dit en zorgen we ervoor dat alles op de juiste plek komt.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Mooie producten moet je goed onderhouden. Dat weten we bij Ambifloor en daarom kun je ook hiervoor bij ons ook terecht. Dus heb jij een schitterende parketvloer die een onderhoudsbeurt nodig heeft? Of kunnen je mooie gordijnen wel een stoombeurt gebruiken? Neem contact op met ons. Maar niet alleen voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren ook meubelen of bijvoorbeeld een antieke lamp. Onze specialisten weten precies hoe ze oude en antieke spullen een tweede leven kunnen geven.

Bezoek onze showroom