Ambifloor Woninginrichting Veenendaal

Woning- en projectstoffering

Woninginrichting omgeving Zeist

Is je interieur toe aan een update? En ben je op zoek naar professioneel advies? Kom dan een langs bij PUUR! Woninginrichting in Veenendaal, op zo’n twintig minuten rijden van Zeist. Hier helpen onze bevlogen woonspecialisten je graag met het inrichten van je kantoor of woning.

Onze showroom Maak een afspraak
×

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Woninginrichting

Onze producten

Vloeren

Vloeren

PVC, laminaat, marmoleum, karpetten, tapijt, vloerverwarming en meer..

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Gordijnen, dubbelplissé shades, shutters, lamellen, houten jaloezieën en meer..

Trapbekleding

Trapbekleding

Complete trapstoffering, traplopers, volledige traprenovatie en meer..

Ambifloor Woninginrichting - compleet interieur

Kom bij ons langs

Woninginrichting Zeist

Heb je bepaalde woonwensen, maar weet je niet hoe je deze tot uiting kan brengen in je interieur? Dat is niet zo gek, het inrichten van een woning of kantoor is een echt vak dat je het best over kunt laten aan professionals. Wij helpen we je graag.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren. Maak van te voren een afspraak, dan plannen we ruim de tijd in om al je woonwensen door te nemen. Indien gewenst kunnen we ook bij jou langskomen, zo kunnen we je woning of kantoor ervaren en zien wat het best past bij je wensen én de ruimte. We horen graag wat je ideeën zijn en gaan graag aan de slag om je woonwensen te realiseren.

Bezoek onze showroom

Ambifloor: onze producten

800m² showroom

Ruim assortiment producten

Bij PUUR! Woninginrichting gaan we voor het totaalplaatje en dit creëer je niet alleen met nieuwe meubels en accessoires. We komen graag langs om te zien wat de ruimte nog meer nodig heeft om de look en feel te krijgen die je wenst. Misschien adviseren we nieuwe gordijnen of een behang met print om de sfeer goed neer te kunnen zetten. We kijken niet alleen naar het esthetische gedeelte, ook comfort vinden wij belangrijk. Zo kan een kille ruimte een hele andere beleving krijgen door bijvoorbeeld vloerverwarming aan te leggen. Om het perfecte resultaat te kunnen behalen, kijken naar alle aspecten in het interieur.

We werken uitsluitend met ambachtelijke kwaliteitsproducten waar je gegarandeerd jaren mee vooruit kunt. Plan snel een afspraak in met één van onze woonspecialisten en til jouw woning of kantoor naar een hoger niveau op een wijze die naadloos aansluit bij je smaak en stijl.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

We verwelkomen je graag in onze showroom om onder het genot van een kop koffie je woonwensen door te nemen.

Ambifloor-advies

Advies

We horen graag wat je wensen zijn en gaan hier vervolgens mee aan de slag om jouw droominterieur te creëren.

Ambifloor-levering

Levering

Wanneer je akkoord bent met ons interieuradvies, worden de artikelen besteld en informeren we je over de levering.

Ambifloor-montage

Monteren

Zodra alles is geleverd nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat alles geplaatst en gemonteerd wordt.

Onderhoud en renovatie

Een interieur moet goed onderhouden worden, wanneer je er jarenlang van wilt genieten. Dit weten we als geen ander bij PUUR! Woninginrichting en daarom zorgen wij ook voor onderhoud en renovatie. Dus is het tijd om die prachtige parketvloer weer eens in de olie te zetten? Of moet het parket gereinigd worden? Neem dan contact met ons op.

Ook voor renovatie kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om een antieke kast of een bijzondere lamp die nieuwe bedrading nodig hebt, wij helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste specialisten binnen ons vak.

Wil je graag een kijkje nemen in onze showroom? En wil je direct professioneel advies ontvangen van één van onze woonspecialisten? Neem dan nu contact met ons en we plannen een afspraak in om je interieur naar een hoger level te tillen.

Neem contact op