Traplopers

Ambifloor Veenendaal

Traplopers

Voorstellen? De traploper! Terug van weggeweest. En terecht. Wie zijn hal een zekere allure en klasse wil meegeven, bekleedt de trap met een traploper met een klassiek dessin. Zeker als het tapijt doorloopt vanaf de hal. De keuze voor eigentijdse kleuren en patronen geeft weer een heel ander effect. Waar je ook voor kiest: een traploper verhoogt de sfeer in je hal.

Offerte Maak een afspraak
×

Veelgestelde vragen over traplopers

Van welk materiaal worden jullie traplopers gemaakt?

Onze traditionele traplopers worden gemaakt van wol. Ook uit de (kamerbrede) tapijtcollectie kunnen wij uw traploper laten maken.

Waarom zou ik kiezen voor een traploper?

Een trap met traploper oogt en voelt een stuk warmer aan. Je zal een stuk aangenamer naar boven of beneden lopen met een tapijt erop. Deze zachte ondergrond is een stuk beter voor je lichaam en gewrichten. Ook zorgt het ervoor dat je niet kunt uitglijden en je voeten een stuk warmer blijven.

Bezoek showroom

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Roedes

Roedes

Wie traploper zegt, denkt meteen aan roedes. Die raken tegenwoordig echt niet meer los. De roedes die wij bij Ambifloor gebruiken voor montage en afwerking zijn veilig en afgestemd op de nieuwe generatie traplopers. De roede bepaalt mede het effect en de uitstraling van de traploper. Je hebt daarom een ruime keuze uit diverse traditionele, klassieke roedes en moderne versie.

Bezoek onze showroom

Woninginrichting Veenendaal traplopers

Woninginrichting Veenendaal

Bruis je van gave ideeën, maar vind je het lastig deze ideeën uit te denken tot één, mooi geheel? Of vind je het juist lastig om de inrichting van je woning te bepalen? Ambifloor denkt met je mee. Je kunt bij ons terecht voor antwoorden op al je vragen. Of kom inspiratie opdoen in onze showroom in Veenendaal, waar je voor onze winkel gratis kunt parkeren. In sommige gevallen is het verstandig dat wij bij je thuis langskomen om de situatie te kunnen zien. Op die manier kunnen we je beter adviseren over producten die helemaal tot hun recht komen in je interieur. Daarnaast kunnen we bij je thuis direct metingen uitvoeren.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom langs bij onze showroom in Veenendaal en laat ons team je adviseren over je interieur.

Ambifloor-advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team je naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

Ambifloor-levering

Levering

Samen maken we heldere afspraken over de levertijd en waar we mogen afleveren.

Ambifloor-montage

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Onze collectie Traplopers

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Brink & Campman
  • Silvester
  • Jacaranda
  • Louis de Poortere
  • Ambiant
  • Parade
  • Bonaparte

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan